Kenangan ketika Konvo ke-71

Thursday, October 22, 2009 at 8:05 PM
Salam. lame giler dah ak xupdate blog ak ni.....skrg tgh keje utk SKP (Skim Khidmat Pelajar), jd "Environment Photographer", so ak kenela amek gamba suasana sepanjang konvokesyen ni :) yg menariknye, baru skrg ak berpeluang berbual ngan Naib Canselor Uitm, Y. Bhg. Tan Sri Dato' Seri Prof. Dr. Ibrahim Abu Shah :) ak berbangga ngan beliau, ketokohan jelas ternampak pd diri beliau, dan beliau amat menitikberatkan perjuangan bangsa Melayu, amat ku kagumi :) di sini ak sertakan beberapa keping gambar kenangan bersama beliau :) thanx to Encik Azlan coz amek gamba kami :p






4 comments

  1. Salam..
    ~ ini semua adalah satu kenangan yang paling besar..
    ~ kita dah last year kat uitm..inilah peluang keemasan kite untuk menghargai saat ini..
    ~ Terima kasih kepada Tan sri sudi bergambar dengan kita..

    :)

    GAMBAR NI SEMUA TERBAIK...

  2. Raffix Alias Says:

    Thanx bro faihan :) betul, kite dah last year ni, so jg la diri baik2, agar kite smua dpt grade sm2 :) Thanx Tan Sri:)

  3. AZIAH AZMEE Says:

    anak sape lah ni. hehehe

  4. Aisah Says:

    wau....nice pic...

Aku Raffix Alias | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com