Anak Buah, Ryan Akmal comel :)

Friday, August 21, 2009 at 8:36 AM
Salam semua. Dah sekian lame ak x update, arini ak nk update :p tah pape je ayat :p hahahaha... arini, sehari sbelum puasa, ak bgn awal, kul 5 lbh ak da bgn (sbenanye ak tbangun sbb mlm td ttdo awal)...xpe, azam baru, mlm ni dah traweh, biase ak bwat 8 n witir je :) pas solat Subuh, boring2 ak pun bukak la photoshop, then ak teringat dulu ak ade simpan tutorial SyahrinAziz nyer style editing, then ak pon carik la gamba utk d edit, then tjumpe pic comel anak buah ak ni :) pe lg, jd subjek eksperimen ar :p ni korang tgk la jd ke x SyahrinAziz nyer style editing yg ak applied kat pic Ryan Akmal ni :) ak minat style sifu syahrin, style dave hill and style KB, tp ak ni je yg malas nk blaja...xpe, skang ak nk ubah diri, nk jd rajin plak :) hehe... enjoy!













Aku Raffix Alias | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com