My Style of Blurry Photography

Tuesday, September 15, 2009 at 9:30 PM
Assalamualaikum wbt. Saje nk share projek minor yg ak tgh buat skrg ni. Bile sem 5 ni, ade subjek PIC 618, iaitu Individual Study II. So, projek major ak adlh mengenai potret warga emas yang mempunyai 'textures' di muka diorang. Tu major projek, p gamba yg ak share ni adlh minor projek. So, sem depan (final sem), ak kene pilih satu utk final tesis, sm ade nk buat potret warga emas ataupun yg 'ini'. 'Ini' merujuk kpd Blurry Photography. Ak mule tertarik ngn style ni bile terlihat karya Evakusia (xingat tul x ejaannye). Then sem ni ak refer plak karya Sean Bagshaw, juga style yg sama. Arap2 karya ak ni menjadi. Subjek utama adalah bersifat alam semulajadi, so ak gune pokok dan tumbuhan. Teknik slow shutter digunakan, basic setting kat camera adlh 1/4, f11 camtu ar :) tp bgantung kpd available light time tu. So, stakat ni je la, enjoy it ya! :)











Aku Raffix Alias | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com