Ramadhan Al-Mubarak

Saturday, August 22, 2009 at 12:32 AM
Salam Ramadhan. Entry kali ni, ak nk ucapkan kepada family dan kwn2, Selamat Menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak. Pd kaum lelaki tu, jgn la tinggalkan puasa ye, no excuse :) arap taun ni ak cekal hati untuk menempuhi cabaran dan dugaan sepanjang sebulan di dalam bulan puasa yang mulia ni. Sama2 la kite merasai bagaimana peritnya golongan org susah yg tak makan 2-3 hari, camtula kite patut rasa, agar diri kita insaf dan ingat akan kebesaran-Nya. Ak xtau nape, pagi buta sbelum sahur yg ptama ni, ak tetibe plak rajin semacam mengedit gamba :p ni ak letak pic ayahanda dan ibunda tercinta ak :) then yg kat bawah tu pic masa mengunjungi umah Mak Uda ak kat Setapak, ksian diorang. Pak Uda ak (suami mak uda) da mninggal lame dah sbb kencing manis, skang anak sulung, Helmi yg jg family, dia muda lg dr ak, tp ak bangga ngan dia :) tgk la umah diorang, serba kedaifan, tapi bahagia menempuhi rintangan dan liku hidup. Semoga fmily ak, fmily dia, dan semua fmily di dunia ni hidup aman sejahtera dan bahagia selalu, amin :) ok, ckup untuk pagi buta ni, nti ak update lg k, salam :)




2 comments

  1. Anonymous Says:

    slamat bposa... :)

  2. Raffix Alias Says:

    Selamat berposa gak ye :) - raffix

Aku Raffix Alias | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com